jangan bising! nanti cikgu cubit perut tu

Assalamualaikum. ada pertukaran baru nampaknya pada belog i. korang nampak tak? kalau korang selalu jenguk belog i mesti la korang nampak kan. haha.. tiba-tiba perasan cantik konon-konon ada pembaca setia. *__* . okey abaikan ayat-ayat perasaan i tadi ye. kalau korang tak perasan, meh i bagitau. 




ini header terbaru belog i. panas macam goreng pisang baru angkat dari kuali lagi. baru je i upload lebih kurang 5 minit lepas. nampak sangat terlebih excited di situ kan. 


header ni hasil kerja fifi syafirah. terima kasih ye ira, i suka dengan header ni. kalau korang teringin nak tukar header boleh la kelik fifi syafirah ni. sure korang suka hasil kerja dia. dia ada buat promosi tempahan header yang cantik, menarik, tertarik, kau memang deboom. upahnya pun sangat la murah. promosi ni sampai bulan march je tau. so tunggu apa lagi. 



ini pulak header lama i. tetap sayang header ni. gambar i konon-konon sopan la sikit kan kat header ni. header ni hasil kerja weeda. thanks juga weeda untuk header yang buat i terasa agak sopan santun. membuatkan i sentiasa tak sengaja terfikir i ni perempuan melayu terakhir. dush!! statement sangat menyampah je kan. *__*



sekian update tentang header belog. mahu mandi dan mahu kembali ke sekolah untuk menghalau students yang tengah camping untuk pergi mandi jugak. *__*




11 comments:

bact said...

cantiknya cikgu























.punya header baru..
kih3

Fifi Syafirah said...

awww thanks cikgu ada. really appreciate it. keep in touch ya :)

ada mokhtar said...

bact = ceh!!! hehehe

ira = welcome =)

♥ LULU ♥ said...

cantiknyeeee!!hehe

MAI @ WAWA said...

header yang cantik.. ;))

bact said...

hik3..
nak jugak cikgu..
nk jugak

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

fyna said...

cntiknyeeeeeeee..nak jugak! jeles2..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice new header la...

ada mokhtar said...

lulu, wawa, fyna, senja, bact = thanks u'ols.. cepat la tempah kat fifi.. murah je dia amik upah..

Nem0 o0h Nem0 said...

lagi cntik header yg baru ni..