dah memang takdir. kena terima dengan hati terbuka

Assalamualaikum! i tengah feeling mahu tarik selimut bila dengar je bunyi guruh. 


banyak sangat idea nak update belog ni, 
tapi banyak sangat mood malas muncul.



jadi macam mana ni ?



i ambil mood dulu ye. nanti bila dah muncul mood ni jangan terkejut la kalau tiba-tiba i update sejam sekali. haha! nampak sangat propa la kan. harus la idea-idea yang banyak ni dah berlari bila mood i baru sampai nanti. memang dah ditakdirkan mood dan idea saling berkejaran agaknya.  





2 comments:

ziema said...

betul tu. kdg2 idea mencurah2 smpai tak tau nak post yg mne satu :)

ada mokhtar said...

ziema = tu la, i tengah mengumpul segala tenaga ni.. hehe