Ayun Ayunar My Style Contest





Alamak, i kena post entry ni secepat mungkin sebelum entry i ni di reject. dipendekkan cerita terus upload gambar yang i rasa sesuai dengan tema 'my style'. ini gambarnya :



okey cerita pasal style i ni pulak. i belit pashmina tu dengan sesuka hati dan sesedap rasa je. belit sana, belit sini, then cakap pada diri sendiri "kau dah cun pun!" . i suka style yang buat i nampak cute and sweet. but sometimes i prefer to be simple. depend pada situasi la. outfit yang i pakai dalam gambar kat atas ni masa i chill out dengan kawan-kawan. 


dari kepala sampai ke kaki kosnya berpatutan je. dah macam jual barang la pulak cakap macam tu kan. pashmina, baju, skirt, legging, shoes, semuanya tak lebih dari seratus ringgit pun. kecuali vintage handbag yang i galas tu. itu my mum punya. leather, so mahal la sikit. dia beli 10 tahun lepas. masa tu the store kota bharu, kelantan baru je bukak. dah bertahun-tahun jugak la my mum sorokkan dalam almari sebab dah tak nak pakai handbag tu. out of date katanya. kalau my dad nampak harus la kena bebel. handbag tak rosak langsung tapi dah tak nak pakai. nak dijadikan cerita, tiba-tiba my mum tergerak hati nak keluarkan handbag tu then tunjuk kat i. harus la i terkinja-kinja nak bag tu. terkejut my mum , tak sangka ada jugak yang berkenan handbag yang dia dah malu nak pakai. *__*


dah cukup rasa explanation i tu. *__* Assalamualaikum! 




16 comments:

Kutu Kiti said...

all d best syida!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga berjaya...

ada mokhtar said...

terima kasih =)

Atin superfaa said...

good luck juga tau kak :)

alifah said...

cantek..(^^,)

chinta i-sha said...

gud luck oke :)

ada mokhtar said...

thanks semua =)
vote i ye nanti.. hehe

nurul izma said...

cm ne nk vote ni?

[sutera kasih] said...

good luck :)

cik bihah said...

gud luck dear =))

cunndaa said...

ol d best

Hackers said...

good luck my fren..dak pasir gudang ke ni?heheh

ada mokhtar said...

thanks semua. vote me ye. ada mokhtar ( nombor 1 ) http://ayunayunar.blogspot.com/

kerja je kat psr gudang =)

zahidi said...

dah vote.. gud lux..

Engku Sofea said...

lawaaaaaaaa :P

ada mokhtar said...

zahidi + engku = thanks ye =)