nak baby comel jugak!

Assalamualaikum!



i suka! suka! suka baby ni. rasa nak culik baby ni masuk dalam handbag then senyap-senyap bawak balik rumah i. boleh pulak keluarkan statement macam gitu kan. harus la parent baby comel ni jauhkan anak diaorang dari i lepas ni kan.. mental punya orang kan. haha.. 


geram sangat i dengan baby ni. rasa nak gomol-gomol je. cool je dia tidur even dah puas i dengan geng mengacau dia. jangan cakap gomol, siap tenyeh-tenyeh lagi pipi dia. langsung tak buka mata kau! sedap sangat-sangat la kan dia tidur. 



muka-muka pengacau yang geram tengok baby comel tidur. diketuk-ketuknya baby comel ni dengan batal. kejam sungguh kan. berkuak bebas lagi baby ni tidur. 



dan akibat jealous sangat kat baby ni, mereka-mereka yang kejam tu telah membungkus baby ni. tapi baby ni still nyenyak je tidur. "ada aku kisah!". i rasa mesti baby cakap macam  tu dalam hati dia kan.. 


nama baby ni inyirah. i tak sure la pulak the spelling. main belasah je asalkan bunyinya sama kan. anak kepada Samsiah, kawan sekolah i mengajar. actually, ada dua lagi cikgu yang bersalin lebih kurang sama tarikhnya dengan kelahiran Insyirah ni, tapi i belum sempat jenguk lagi. tengah merangka plan mahu menjenguk baby-baby lain lepas ni. dan pastinya i akan bawak handbag besar. senang la i nak curi baby comel kan. 



selamat menjadi ibu bapa kepada kawan-kawan ku *__*



3 comments:

ziema said...

alololo tomeinya!!!
nk cubit2 pipi tu geram!! :)

nabilah_2908 said...

ala...ala...comelnya... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAYANGI PEMBACA ANDA

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alalala...
comelnye...