mr ehem tolong bawa daku pergi



Assalamualaikum ..!



nyum nyum. nikmatnya dapat pekena laksa utara ni. meleleh tak air liur kau tu? haha.. kejam je kan buat orang terliur.. tak dapat tau makan laksa enak macam ni kat johor. kat utara je ada tau. kat laksa shack pun tak dapat cari laksa terbaiiiiikkk macam ni. 


apa hal la pulak kau cik ada tiba-tiba nak promote laksa utara ni lebih-lebih. i sebenarnya nak menyatakan perasaan segala anak beranak jealous kat mr ehem sebab dia dapat posting kat kedah. 7hb ni dia lapor diri kat kedah. sampai hati dia tinggalkan i kat selatan sorang-sorang. kesian kat i kan kena cari laksa sedap sorang diri kat johor. 


memang tak dapat dipisahkan betul mr ehem i ni dengan negeri kedah. until now, i sendiri pun tak berapa pasti kenapa la dia fanatik sangat dengan negeri kedah. even i yang memang sah-sah lahir kat negeri kedah pun tak ada perasaan macam dia. tabik spring la kat mr ehem.. haha.. nampaknya, i kena sentiasa keluarkan ayat-ayat manis kat mr ehem, suruh dia cepat-cepat bawak rombongan. tak sabar dah i nak isi borang tukar. please, please! keluarkan i dari negeri johor. 




8 comments:

faqhrule said...

dari kecik zaman sekolah rendah lagi dia macam tu. kedah sangat. padahal pure nisimilan!

bact said...

kedah best pe cikgu..
saya suka kedah sebab saya orang kedah..










.tp saya tak makan laksa!sekian

Puteri Iqa Izyan said...

ololo.. sabar ye.. huhu :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kedah2...
lame xg...
adoiii...

ada mokhtar said...

ujang = hehehe.. seronok la dia, dah tecapai cita-cita nak jadi orang kedah..

bact = i pun orang kedah gak.. penggila laksa tau.. haha

puteri = insyaAllah..

senja = tak sabar nak ikut mr ehem ni..

bact said...

la..ampa pon org kedah ka??
tang mana..
tudia aih..
hahah

faqhrule said...

pembetulan, udin tukar n9 hehehehe

ada mokhtar said...

bact = alamak dah jumpa org senegeri la.. hehe...

ujang = huhuhu, xjadi orang kedah lagi r nampknya dia..