jejai dan fasha dah lama clash rupanya. patut la kau asyik jawab no comment kat wartawan ye fasha.


Assalamualaikum!  ini hanya short update ye para datuk dan datin sementara menunggu tiba waktu nak keluar memenatkan kaki kat jusco. hari ni i berjogging dalam jusco jelah nampaknya. dan pemberitahuan ye. entry ni tak ada kaitan pun dengan fasha nak sandar dan juga jejai. 



i just nak bagitau yang belog i dah ada penambahan aksesori baru. ala, kau mesti dah nampak kan. tu ha, i dah ada blog tabs yang berwarna pink. I BUAT SENDIRI TAU! haha.. tiba-tiba pulak nak membesarkan hal buat sendiri tu. harus la buat sendiri. belog i kan, bukan belog orang lain. 


selain dari yang i buat sendiri tu, i juga ada ini :





okey yang ni bukan i yang buat. tapi i tempah dari  encik ayeem. i suka dengan hasilnya. gambar i yang bergerak-gerak tu pulak my sis, cik ciiima yang edit. i suka juga hasilnya. i saja je nak bermanja-manja dengan diaorang ni, suruh diaorang yang buatkan untuk i.


itu saja. sekian terima kasih. eh lupa. kalau sudi copy la banner baru i tu ye *__*


9 comments:

ishiko said...

eheheee.. comeyy je banner tu..

Puteri Iqa Izyan said...

suke pink ;))

puteri ain said...

comel ! leh gerak2..hehe

ada mokhtar said...

ishiko = thanks =)

puteri iqa= i sangat2 suka =)

puteri ain = thanks =)

shazmonaz said...

boleh ke.. aku tertipu dgn tajuk..

ayienchan said...

adeh tertipu :P
comel banner.nak jugak cane !

ayienchan said...

adeh tertipu :P
comel banner.nak jugak cane !

ada mokhtar said...

shazmonaz & ayienchan = alamak i telah berjaya menipu korang... hehehe...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel la ape ko wat tue...
hehehe...