cinta tu manis macam banana split


Assalamualaikum!


dua hari lepas i tengok serasi bersama. ala rancangan yang aznil dengan sharifah syahira jadi host tu. sweet betul couple minggu ni. pasangan mustafa kamal, pasangan beigo dan pasangan azman adnan. comel la korang mustafa dengan susan. pakai sedondon pink gitu. si beigo pun comel. cute je wife dia. tak sangka i si azman adnan tu funny orangnya. sangat SWEEETTT la semuanya. Lovely couple tapi tak ada la sampai tahap menyampah mata orang lain memandang. again SWEET!



SWEET macam menikmati banana split baskin robbins bersama mr ehem. nyum nyum nyum! ni kisah dating hari tu. cerita dah berkulat pun *__*. masa tengah sakan bergelak tengok gulliver's travel tiba-tiba mr ehem cakap 'jom makan ice-cream'. then dengan pantasnya i menjawab 'OKEY'.



love time. menikmati ice-cream yang manis-manis-manis bersama. walaupun i tak berapa suka makan makanan manis, tapi makan ice-cream manis dengan mr ehem i suka sangat. *__*.


review pasal Gulliver's travel sikit. nak jugak keluarkan pendapat sendiri pasal cerita ni padahal semua orang pun dah tengok kot. pendapat i sangat best! comel betul masyarakat Lilliput island. best sebab dapat gelak sepuas hati. okey tu je pendapat i. haha. macam baik tak payah tulis je kan kalau setakat macam tu.




5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lame giler aku xpekene bababa split nieh...
giler la gian...

ween said...

uhhh. the ice cream looks tempting t___t nak!

ada mokhtar said...

senja & ween = nyum2... delicious!

Ery Farieha said...

da lama kot tak makan ice cream baskin robbin
hohoh

ada mokhtar said...

jom pergi pekena ice cream lagi =)