segmen pecahkan ais pink


Assalamualaikum!

PINK! i suka pink. i sayang pink. tapi tak ada la sampai tahap mati kalau tak dapat barang pink. buktinya i masih stabil je walaupun tak dapat pakai myvi pink. i memang sentiasa tertarik dengan anythings yang berwarna pink. kalau muka kau pink pun mesti i kelik LIKE kat dahi kau. bagi i pink ni sangat WANITA. 


panjang pulak mukadimah pasal ice breaking geng blog pink i tu kan. okey make it simple. dengan bangga dan sangat terujanya i join geng blog pink anjuran cik yaya. really kiut idea cik yaya. terkinja-kinja i nak join geng ni tau. so mari i perkenalkan diri i. 




comel kan benda kiut ni *__*

nama betul-betul i nurul syuhada. i anak encik mokhtar. nama manja-manja i syida. tapi i suka guna nama ada untuk belog i. kampung i kat kedah. tapi sekarang i kat johor. tercampak kat hujung semenanjung semata-mata berkhidmat untuk negara. tiba-tiba wujud sentiment sayangkan negara di situ. haha. umur i sekarang 24tahun. i lahir 16 september 1986. i kasi cuti pada korang semua setiap tahun ye. sila berterima kasih pada i hokey *__*


okey sekarang pendapat i tentang geng blog pink ni pulak. i suka sangat dengan idea wujudkan geng blog pink. sebabnya i boleh tambah kawan dengan gilangnya. seronok tau bila boleh berkawan. boleh belajar banyak benda. pada i setiap orang unik. ada pendapat sendiri. so best kalau dapat tukar-tukar pendapat. 



yeah geng blog pink gorgeous! 


kalau lepas ni dapat buat gathering dengan geng-geng blog pink mesti best kan *__*



13 comments:

Markonah said...

i suka pink ! tapi blog i warna putih ;p tak boleh jadi geng la. ahakss

.cik yaya. said...

hahaha..wah akak ni cikgu eh..thanks tau sudi join geng blog pink..yaya pun teacher to be..urmm besh gak ramai gak cikgu join geng blog pink nie..hehe anyway thanks tau buat entry ni..ade mase silalah terjah geng blog lain..

MarissaElena :D said...

Hyee Sys Ada ! selamat berkenalan ! :D

ada mokhtar said...

markonah = pink mmg ladies... hehe..

cik yaya = thanx yaya =) . best ni ramai teacher, boleh sharing is caring kan.. hehe.. insyaAllah.. =)

marissa = hye.. salam berkenalan juga..

Fyzal said...

wah ada gak geng blog camtu ye. ok2. geng camtu good for the ladies. so good luck for that group :)

Cik Chuie said...

sangat besh!!heee

p/s: teacher jugak =)

Zqah Ismail said...

salam kenalan dari geng blog pink ! ^^

ada mokhtar said...

fyzal = baru ditubuh. btw thanx =)

cik chuie = geng teacher la ni ye =)

zqah = salam kenal juga

aJa said...

hee..salam kenal ye sis..
aJa da folow sis :)

ainatiqa said...

salam perkenalann ye :D

IFA Athirah said...

cmne nk masuk geng blog pink?kena ade blogger invite ke?huhu http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Sarah-rah-rah said...

alaa nak join jugak, tapi mcm mana ea? hihi blog sarah warna biru pink, boleh dikire ke tu ? :P

anamizu said...

salam kenal cikgu ada ^^

cik ana GBP folow cikgu ada..hihi