Blog baru 2010 pilihan Malaysia


Assalamualaikum!



ni printscreen entry sulung belog cik ada mokhtar. tarikh lahirnya 11.10.2010. okey tahun depan kena buat birthday party untuk belog i ni. kelik sini ye  ke link entry sulung belog cik ada mokhtar

tebiat apa pulak i tiba-tiba tayang entry sulung i ni. siap bagitau tarikh lahir gitu. belum cerita lagi kan. okey, mai-mai dekat i nak cerita. kau pernah dengar kan pasal blog pilihan Malaysia. harus la tau kan. glamor kat sana sini sekarang ni kan. 

yang bestnya sekarang ni blog pilihan Malaysia tengah mengajak belog-belog yang lahir pada tahun 2010 untuk promote diri masing-masing kat blog pilihan Malaysia. tak tak. tipu je tu. tak ada la sampai tahap promote macam jualan penghabisan stok. blog pilihan Malaysia bermurah hati mewujudkan kategori belog pilihan baru. so, semua belog baru adalah di alu-alukan.

maka dengan itu, i pun dengan tanpa segan silu nak tinggalkan link di blog pilihan Malaysia juga. okey, tamat sampai di sini saja *__*



9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

blog baru mcm aku nieh kan...
hehehehe....

si suraya said...

good luck dear!

kay yea said...

gd luck~ :)

misz sheyla said...

yeeeyyyyy (sambil tepuk2 tangan) cikgu masuk...gud luck :)

meaw said...

gud luck and all da best eh dear ;)

jujue said...

Hai! Tahniah sbb tersenarai dekat blog baru pilihan. salam perkenalan ;)

ada mokhtar said...

terima kasih semua =)

nasuha ahmad helmi said...

selamat maju jaya =)

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"