Bharat Plantations, Cameron Highlands





 i nak tayang gambarajah holiday i dengan family last weekend kat cameron highlands. macam tak lengkap syarat sah la kalau tak pergi ladang teh dah alang-alang ke cameron kan.

cameron valley or bharat tea plantation. here we go!



behind the scene 











sangat-sangat indah. kat tengah ladang teh ni ada waterfall kau. sayang, i dah tak larat nak menapak turun ke waterfall tu. really nice! layan babes minum tea kat tea shop sambil usha pemandangan cantik macam ni. dengan bau daun tea yang fresh. nikmat! ada ummphh. 





2 comments:

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

saya dah lama x pi cameron highland..suka suasana pagi kat sana, sejuk mcm dlm peti ais..tghari pun x la sejuk sgt...

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Deqna said...

Makk aii beshnyaa,!