belog-belog pilihan dengan bantuan bomoh siam


Assalamualaikum!

yang mana satu idaman kalbu. yang memikat mata dan terus turun ke hati. ha mula la nak mengarut tu. talk about blog pilihan malaysia dan masuk stage two pun. undian pun dah dibuka start 1 disember sampai la 4 disember. memandangkan i ni memang dasar suka merayap di belog-belog, so harusla i jalankan tugas i. bunyi dah macam pilih pemimpin untuk parlimen jerai la pulak.

calon-calonnya bukan main hebat. berasap kepala i berfikir nak vote yang mana 1. ceh! sikit-sikit berasap kepala. setelah berfikir dan berfikir, otak i menjadi beku. i pun pergi jumpa bomoh siam, finally i dapat keputusan ini. jangan ingat nak mintak minyak pengasih takpun nombor ekor kuda je kena pergi jumpa bomoh. okey cut! merapu je tu. 


blog personal lelaki pilihan



blog personal suami pilihan



blog personal wanita pilihan


blog personal isteri pilihan
blog tutorial pilihan

edriena hazelina


blog lawak pilihan

ayeem ayam



tak payah i nak explain panjang lebar pasal belog-belog yang i pilih tu. korang semua pun dah cukup kenal kan. kau dah vote belum ? sokong blogger kita . kelik blog pilihan Malaysia 2010 to vote.



3 comments:

ika honey bunny said...

hehe. saingan hebat tuu. semua hebat2 belaka hehe. anywayy nice blog cik ada ;)

aremierulez/Amirul said...

Dah macam anugerah juara lagu pulak

ada mokhtar said...

a'ar tu la pasalnye.... smpai xtau nk plih yg mn 1....