tak mungkin kerana sayang


.mimie mokhtar. show sempena majlis hari raya di IPD Yan. 


budak ini namanya mimie mokhtar. i ada mokhtar. eh sama la pulak binti i dengan budak ni. suratan atau kebetulan kah ini? apa kaitan budak ini dengan i? i kenal dia ke? dia kenal i ke?

enough!! sudah la! i sendiri pun rasa menyampah bila tulis benda merapu macam kat atas. begitu gedik kan. budak kat atas tu adik i yang bongsu. tersangat lah manja budak i. waktu gaduh i dengan dia memang saling berpura-pura seperti kura-kura dalam perahu tak kenal sesama kitaorang. tapi bila berbaik, kitaorang memang melekat. 

sorry la rakaman ni kualitas nya sangat mundur sekali. ala, paham-paham la bila tangan tak dibedung yang pegang kan. mati i kalau pqah baca ni. i joke je tau pqah. terima kasih banyak-banyak-banyak tolang rakamkan ni untuk i ye. jasamu dikenang. nanti tolong rakam show yang lain pulak lak. menyampah tul i. i selalu tak dapat tengok live show budak ni. 




1 comment:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tgn ambik memang xbedung...
hahaha....