selamat pagi Malaysia. mulakan hari anda dengan sarapan


breakfast penting. setiap orang kena breakfast. i pun kena breakfast. kalau i tak breakfast nanti perut i anjurkan konsert goyang gerudi inul. lepas tu kepala i terasa ting tong. dan kemuadian badan i menggigil-gigil. dan pada ketika itu, tangan i merasa gian mahu mencubit perut-perut gendut kanak-kanak yang berdosa dan tidak berdosa. oleh sebab itu, i kena breakfast.


u dah breakfast ke belum ? kalau belum jom i belanja. konon-konon macam iklan kfc mamat rambut kembang yang nak belanja semua orang tu. tiba-tiba bermulut manis nak belanja orang pulak pagi ni. mampu ke kau cik ada? okey, i tengah ukur baju pada badan sendiri. kalau setakat seorang dua, insyaAllah mampu. tapi kalau semua, bankrupt la i nyah oi.. 


nikmatnya hirup english tea sambil suap toast bread kat mulut. ngap ngap ngap ngap gigi mengunyah. ha siap pakej dengan bunyi i bagi. nak tunjukkan kenikmatan dunia tu. sila jangan fikir i nak belanja korang breakfast kat sini ye. kopak poket i kalau anda berfikiran gitu.


 i sebenarnya cuma nak cakap yang i rindu kat teman sekereta purple i. dah lama tak melepak kat rengit coffee minum teh kegemaran i dengan kamu-kamu. lokasi wajib kita kalau dah buntuk sangat tak tahu nak lepak kat mana kan. bila Jb nak ada cawangan rengit coffee ni kan. nanti kalau i rindu-rinduaan kat kamu-kamu cik farah dan kekasih, boleh la kita melepak bergosip panas hot fm sambil minum teh kan. 



jemput minum sambil online. cari satu dua latest gossips. 


No comments: