rm30 untuk tutup aurat dan kelihatan gorgeous.


Assalamualaikum!

dikala gaji lambat lagi nak keluar kat mulut atm, hati ni makin mengedik la pulak nak membeli belah menghabiskan segala rm yang ada. jangan risau. ketagihan bershopping tetap dalam diteruskan walaupun duit dalam dompet tu cuma tinggal rm30. duit boleh cari. ketagihan shopping tak boleh dibiarkan. nanti lagi melarat. haha.. ada jugak kena ketuk dengan senduk kepala i ni kan. 

okey, dua tiga hari lepas masa melayan mood cuci-cuci mata i jumpa banyak items penutup aurat mahkota wanita yang gorgeous tahap berdarah hidung. trend shawls dan pashmina sekarang bukan main laju lagi. cepat betul masuk trend yang buat hati i cemas. hasilnya, dah tak terpakai pulak shawls yang ada. then tiba-tiba keluar unsur kebaikan untuk bersedekah kat students i. semua shawls yang dah tak berkenan di hati dah pun clear dari wardrobe i. 

wajah makhluk-makhluk suka habiskan duit shopping shawls dan pashmina dengan menggunakan duit jejaka ditengah-tengah itu. kecuali i ye. i dah ada duit sendiri. okey i ngaku. baru tahun ni je i guna duit gaji sendiri *__*


check out list shawls yang buat mata i jadi rambang ni ye. gorgeous and affordable darling! below rm30.


crumple shawls from Kf Glam. only rm22. i suka sangat shawls yang jenis keronyok macam gini. memudahkan hidup i tak payah nak iron. warna-warni citrawarna meriah macam gini senang di match kan dengan baju.    


lagi crumple shawls. tapi yang ni from radiusite. shawl atiaa. made from cotton. sah-sah senang tak banyak kerenah. rm19.  


shawl ombak. dari radiusite lagi.  i dah beli shawl obmak ni warna light blue. rasa gila sopan wanita suci pakai warna lembut macam gitu. *__* i beli dengan harga rm20 je tapi bukan kat radiusite ni. i beli kat kedai kecik kat dalam tesco mergong. i pun tak sure apa nama kedai tu. dah banyak kali beli kat situ tapi tak pernah belek pulak nama kedainya.


cotton candy ball from ayunar. only rm20. i dah grab yang ni semalam. red colour kau. tapi sayang. i beli harga rm25. rugi duit i lima hinggit. berkira sangat. haha. padahal i boleh je shopping kat ayunar ni kan. i pernah shopping inner kat ayunar ni dan i suka their job.


gipsy shawl from Mia Stuffz. harganya rm20. ada macam-macam corak lagi. kalau tak tahu nak belit shawls ni, mia stuffz berbaik hati kasi tutorial. kelik je link tutorial mia stuffz ni.


murah dan cantik kan. ye, jom shopping!


3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau kene ngan muka memang cun la...

IN said...

kalau kene dengan kepala memang cun la..

hifazphat said...

jemput singgah my blogshop http://tuanbutik.blogspot.com/
^_^