NOIR JEWELRY GIVEAWAY


Salam tengahmalam. menjadi pulak mata i malam ni tak nak lena. dah puas i pejam mata ni. tu la siang tadi dah puas membuta, ini la hasilnya. dah alang-alang tak boleh tidur, on laptop dan bersiar-siar lagi bagus. perkara wajib mesti la jenguk gengblogger. 


dan tiba-tiba nampak benda best ni. NOIR JEWELRY GIVEAWAY. haha tiba-tiba jadi gila contest dan giveaway pulak kan. harus la join. cara joinnya pun mudah je. jadi follower NOIR JEWERLY. then buat entry pasal giveaway ni. settle dua kerja tu tinggalkan link pada belog NOIR JEWERLY. 


teringin juga i nak pakai kerongsang bunga-bunga macam-macam warna tu kat kepala i kan. mesti cun. hahahahaha.. tiba-tiba di timpa perangai syok sendiri pulak. nanti boleh i jadi dermawan bagi hadiah kat murid-murid yang i geram nak cubit pipi kat sekolah. pakai sama-sama dengan budak-budak tu then tangkap gambar. menarik kan. itu pun kalau i menang. *__*

do visit NOIR JEWELRY



1 comment:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

doa banyak2 la kalau nak menang..
hehehe...