masa berkempen sudah tinggal 2 hari


Salam dan selamat siang. terus terang i cakap i sedang jalankan misi berkempen. dah macam masuk pencalonan pilihanraya la pulak kan. tidak tidak. i bukan pemimpin mana-mana parti politik. 
okey, dah tau kan i nak berkempen apa. tak payah nak membebel panjang lebar lagi. tempoh undian dah tinggal dua hari je lagi. maka harus la i mintak tolong kamu kamu yang cantik, baik hati, hensem serta budiman. mulut manis je kalau nak mintak tolong kan *__*



mula-mula kena LIKE page Mia Stuffz. kelik je pada Mia Stuffz ni. i dah link kan. tak rugi kalau like page Mia Stuffz ni tau. dapat cuci mata dan shopping dengan nikmatnya. kalau tak percaya cuba la search dan Like page Mia Stuffz tu. gadis-gadis cantik mesti tergila nak latest shawls macam yang Mia Stuffz ni jual. ha yang lelaki pulak tak payah nak segan-segan. korang boleh shoping shawls untuk mak, mak we dan wife korang. 

dah settle like page Mia Stuffz, korang cari la gambarajah bajet ayu ni ye. 



tak payah pening-pening tengok ramai sangat gadis kat situ. kelik je link yang i bagi ni. adasyida mokhtar. kan dah keluar muka i. so, saudara saudari yang budiman sila la tolong tambahkan jumlah like gambar i tu ye *__*  terima kasih je atas pertolongan korang. i sayang korang lebih *__*


ni salah satu latest collection Mia Stuffz. colourful gipsy shawls. check it out babes =)


2 comments: