lisa surihani tersebut perkataan tak elok dalam rancangan realiti


tiba-tiba terbuka kisah artis pulak kat belog i ni. sekarang ni meletup-letup kisah si telinga capang nabil dengan girlfriend baru dia kat belog-belog. macam-macam ulasan i baca. i baca jelah, tak kuasa la pulak nak buat ulasan. itu cerita nabil, ini pulak cerita pasal lisa surihani.

i memang minat dengan lisa surihani yang cun melecun ni. dalam tv nampak well manner je orang nya. sopan santun, berlakon pun best, cakap tak terjerit-jerit .. pendek dan panjang kata semua yang baik-baik je. 

tapi!!!! jeng jeeng jennggg... tak disangka-sangka masa i tengah khusyuk tengok mari menari semalam, i dengar perkataan 'gila babi' dari mulut lisa surihani. mula-mula i fikir i just salah dengar, tapi housemate i pun dengar benda yang sama. untuk kepastian tadi pukul 8 kitaorang beriya-iya duduk depan tv semata-mata nak tengok ulangan mari menari. then!!!! tepat sekali. hari ni masa siaran ulangan, perkataan yang lisa surihari sebut tu di mute kan. 

amat mengejutkan. dalam kepala i orang sesopan lisa surihani tak kan sebut perkataan tu. yang lagi mengejutkan i, agak-agak la lisa nak sebut perkataan macam tu dalam rancangan siaran langsung. 

okey, tutup cerita pasal lisa surihani, tak kuasa i nak buat ulasan lagi. ni nak cerita pasal aktiviti menyiapkan hantaran tunang housemate i, Aliana. 


ini rupa paras pak andam terlampau. orang penting masa siapkan hantaran. kitaorang mula buat hantaran dari pukul 12 tengahari sampai la pukul 8 malam. Alhamdulillah berjaya siapkan 7 dulang untuk eddy dan 7 dulang untuk Aliana. tema gold untuk eddy, then tema hijau untuk Aliana.

bila dah mengeluarkan segala keringat mesti mendatangkan bunyi riuh rendah dalam perut. maka dengan rakusnya terus order makanan-makanan ini;






muka pak andam yang puas dapat mengarah i dan kaum kerabat rumah menjadi bibik. dari rumah yang macam kapal karam terus berubah menjadi rumah yang suci bersih. pak andam tiba-tiba bertukar menjadi eric. cantik tak....???


gambar hantaran yang dah siap digubah akan diupload kemudian. CHOW.




7 comments:

ishiko said...

wauu... ingat akk yg na btunang td.. hehehe..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sedap nye..
lame xmakan donut...

Sofia Karim said...

ish2.. lisa2.. xsangka betul.. ada kuar kt utube x mari menari ni?

ada mokhtar said...

doakan la jodoh akak ishiko... =)

nyum2 donut best...

tu la kan, i memang terkejut. tadi i cari dalam utube xda pun..

nErRy-nAtAsHa said...

wahhhhhhhhhh tabias la....
ak nye pak andam hntrn gak =p
mmg nice~~~heeee

ada mokhtar said...

tu la..nnt aku chop dia gak.. hehehe

-Si Riang-Riang- said...

erks... sungguh ka lisa cakap gitu???