i need ur help


Assalamualaikum tuan, puan, datuk, datin, encik, cik dan segala gelaran. i sebenarnya nak mintak bantuan tulus ikhlas dari anda semua. jangan risau ye, i bukan nak pinjam duit u, i cuma nak mintak u tolong 'like' gambar i je.

tapi sebelum tu, u mesti la ada akaun FB. harus la u ada akaun tu kan. then u kena 'like' page MIA STUFFZ ni dulu. then baru u 'like' gambar bajet cun i tu ye. linknya: adasyida mokhtar

okey, untuk mudahkan u lagi:

step 1: 

step 2: 

okey siap. terima kasih banyak-banyak-banyak ye. sayang kamu-kamu. jasa anda amat i hargai *__*


2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku dah wat...
hahaha...
ice cream aku pls...

ada mokhtar said...

hehehehe.... buleh2....