i akan pangkah bila daerah Yan maju

sakit hati!!!!

i tak dapat update belog sekarang. sebab???sebab internet sangat-sangat-sangat-sangat slow. benci!!!!!


bila la Wakil Rakyat parlimen Jerai takpun Menteri Besar Kedah nak dapat seru nak memajukan daerah Yan ni. tolong la i dah tak tahan dengan kelembapan internet kat sini. dah bertahun-tahun tak jugak berubah lagi kelembapannya. i sentiasa bayar broadband ni on time hokey! isshhhhhh nak marah betul la!!!!

i nak suggest kat sini, siapa yang boleh buat perubahan agar daerah Yan ni menjadi maju SIKIT, i dapat online dengan jayanya tanpa sebarang kesakitan hati, i akan pangkah dia nanti masa pilihanraya. ini janji i. so sekarang i memerlukan pihak terbabit sila kotakan janji anda untuk memberi kemajuan di sini. InsyaAllah kemudahan internet akan memberi pembangunan yang lebih baik di sini. kerjasama dari pihak tuan amat i hargai. sekian, terima kasih.


6 comments:

Sofia Karim said...

wuhh... tenet sana xmaju ke.. alamak.. xnak la kena posting kt sana.. hahaha..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pancing majukan internet dah dapat satu pangkah...
hehehe...

cik ciiima said...

wat surat layang ka wehhh

mOOn said...

uit.. pasaipa i okeh je men tenet. siap bleh tngk Tube Awak dengan laju skali.. hurm.. u x bayaq bill kot..

Cik Pija said...

heee... kdg2 lambat tu sbb lappy prob jg. so, xble slahkan sgt internet tu lembab thp siput vavi.. haha

ada mokhtar said...

i sentiasa bayaq on time ye cik moon.. kdg2 i bayaq advance untuk next month skali... huhuhuu..

lappy i ni okey je cik pija... agaknye area umah i ni yang terlebih ulu... umah u bandar sikit dr i moon.. hehehe