ho ho ho happy holiday


i kat Jb lagi. tengah bergolek-golek kat rumah bff. tuan rumahnya belum balik, tapi sesuka hati je i buat macam rumah sendiri. tuan rumah tinggalkan kunci kat lokasi tersorot di luar rumah. teknik biasa orang buat. tinggal kunci dalam kasut, dalam pasu bunga, lagi best dalam peti surat. tapi syyyhhh.. jangan kasi tau orang lain tau. sila berlagak seperti ini rahsia kerajaan rumahtangga anda sahaja ye. 


flight malam ni pukul 10.55. huh! lambat lagi. dah tak sabar nak balik berkepit bawah ketiak mak. nak mengadu itu ini. nak merengek demam. nak merengek tolong kesat hingus. dah tua bangka pun nak manja-manja. harus la ini mendatang kecemburuan pada adik-adik i tu kan. ada i kesah *__*


terima kasih daun keladi ye my dearest paah dan tubish atas kesudian korang disusahkan oleh i. tak pasal-pasal kena berkhidmat jadi teksi pulak kan. sayang korang. nanti i belanja korang makan mcd. *__* cik paah, sila kuatkan semangat. nanti jangan main bump car di atas jalanraya lagi ye. tubish, drive carefully. kalau singgah ayer hitam beli lemang, jangan lupa orang lain tau.


 kepada housemate i yang paling bombastik melotup best, puan azian, dayah dan aliana. selamat berhoye-hoye di kampung korang ye. selamat bersalin dengan selamat dan dapat baby boy yang comel ye puan azian. i doakan u dari rumah i ye. selamat menghampiri jodoh ye cik aliana. selamat berdating ye cik dayah. 


kepada semua cikgu sekolah, murid sekolah i ucapkan dengan penuh gilang gemilang nya, HAPPY HOLIDAY *__*. tak payah fikir-fikir, buat-buat rajin ingat buku ye.  holiday adalah sangat anda berhoye-hoye-hoye sampai lebam kepala otak. *__* dengar cakap i ni tau. bubye



in memories. 

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pic...
nak pinjam dslr...
hehehe...

butterflyana said...

HAPPY HOLIDAY, SIS!

ada mokhtar said...

hehehe... pinjam..?
thanx yana