saya nak beg itu~giveaway


alamak beg i terkoyak pulak. nasib baik tak tercicir barang-barang i. frust betul la bila beg kesayangan dah rosak. nampak gayanya terpaksa la ganti beg kesayangan i tu dengan yang baru. i nak beg yang besar sebab barang-barang yang i nak sumbat dalam tu banyak. then nak yang kukuh sebab tak nak koyak or putus lagi. design mesti ceria tapi simple. mana i nak cari ye..?

lepas gosok-gosok teko ajaib, jin gemuk hijau suggest kat i tote bags yang kiut miut ni. lengkap semua ciri-ciri yang i nak tau. hati i dah tertawan dengan kejelitaan tote bags ni. 


ni link yang jin gemuk hijau bagi kat i. mz collection. harganya berpatutan tau. bak kata iklan 'berbaloi-baloi'. ada lagi berita gembira yang jin gemuk hijau tu bagitau i. owner blogshop tu tengah cari tiga orang yang bertuah. dia nak kasi free tote bag tu tau. blink! blink! mata i tengah terbeliak  ni. 

caranya mudah je. follow belog superhero mama and mz collection. lepas tu copy paste banner ni kat entry dan sidebar.


 dah siap tinggalkan link. memang mudah kan. harus la i buat.

okey dah siap. sekarang tinggal tunggu untuk jadi orang bertuah je. harap-harap i la orang bertuah tu *__*


2 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

salam
cik ada..awak menang, tau tak?
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

ada mokhtar said...

salam... yeah terima kasih... sy dah email address and no phone