RM500 untuk si pink


Salam. Alhamdulillah bulan Disember ni dapat la i merasa habuan RM500. walaupun ramai yang merungut RM500 tu setakat celah gigi je, tapi i tetap bersyukur. tu tetap rezeki kan. yang bestnya duit RM500 tu i boleh guna untuk beli si pinky yang jelita. wah! i sangat suka. ngam-ngam pulak harganya tu. apa pulak la pink yang jelita tu.? 

taaaaaraaaa
.
.
.

.
.

jelita kan. terpesona i dengan kejelitaan nokia c3 pink ni. mencair hati ini. jatuh cinta sudah. sanngat cun melecun u. *__* . rupa paras c3 ni lebih kurang macam Blackberry je. tapi yang buat c3 ni lagi gorgeous sebab dia colour pink. terserlah kefemininan i kalau pakai c3 hot pink ni. haha. feminin ke i? 


rupa paras depan dan belakang.


nokia c3 ada tiga colour. gold, hot pink and slate. harus la tak kuasa lelaki nak pakai kalau wujud colour pink je kan. 


semua tetap jelita dan elegen kan. function dia boleh tengok kat sini. nokia c3. yang pastinya sesuai untuk orang yang gila fb, twitter dan sewilayah dengannya. cuma yang tak best dia tak ada 3g. paham-paham jelah kalau harga bawah RM1000 kan. kalau online dengan wifi laju la kan. kalau tak ada terpaksa la guna gprs dan edge je. i tak kisah pun benda tu. netbook i ni sentiasa berkepit dengan i. so tak ada masalah pun untuk i berbelog, bermuka buka dan sewilayahnya. 

hati dah tertarik sangat ni. rasa tak sabar nak pegang lak. *__*

7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehe..
sebab kaler jew...
rembat jew la...

ada mokhtar said...

tak tahan dgn godaan kaler pink

FiesyaaChacha said...

pink karerrrrr ;D hihi

ada mokhtar said...

sweet kan.. cair hati i..

farah H said...

harga dia bawah RM500 kan =.="

macam tak caye. tapi rasa macam nak percaye.


ps:tgh cari phone yang ada function best.

pink<3

ada mokhtar said...

function hp ni xda la gempak sangat.. camera pun 2.0mp je. xda ada 3g.. yelah hrga pun murah kan..

Cik Su said...

aduih..gila lawa..