majlis kahwin dan kecantikan melaka



hello, hello, hello.. malam ni cerita pasal percandaan bersama sayang-sayang i last weekend. dulu masa zaman  title student mesti bercanda-canda kat melaka setiap kali dapat elaun. tapi sejak dah pegang duit gaji sendiri dah lama pulak kitaorang tak bercanda-canda. masing-masing sibuk dengan hal kat sekolah. nasib baik jugak la kitaorang bertiga posting kat tempat yang dekat-dekat je. so dapat jugak la curi-curi masa nak berdating bertiga.

kebetulan 16.10 lepas kenduri khawin nasrah dan dapi kat merlimau melaka. harus la pergi. kawan berkecoh-kecohan masa kat ipg tu. lima tahun setengah kitaorang mengadap muka masing-masing tau. tahniah nasrah dan dapi. selamat mengharungi hidup susah senang bersama ye. semoga bahagia ke akhir hayat. 

kami-kami yang kelihatan pendek. i la paling-paling ketara kan. 
sorry ye hari tu i sampai lambat nasrah dan dapi. perjalanan i jauh tau. paham-paham la kena naik sampan, lepas tu kena naik bus, then bertukar naik basikal. kena berkayuh 18km dulu tau. habis basah ketiak i. ha tu la punca-punca i sampai lambat kat majlis depa. 

happy honeymoon ye korang-korang *__* 

dan seterusnya harus la babak-babak percintaan di bandaraya melaka. 





penat berjalan-jalan di dataran, maka merehatkan kaki di sungaian. jom naik river cruise. melayan permintaan cik farah *__*





sekian terima kasih. meet u again melaka *__*
terima kasih sangat-sangat juga kepada wan dan farah atas kesudian anda merawat kedukaan hati i ketika itu. haha.. gedik je bergaduh-gaduh dengan mr ehem masa tu. nasib baik farah dengan wan pandai buat lawak. kalau tak harusla bergelen-gelen air mata i berderai. love you wan and farah. you you too mr ehem. 




5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko nak tunjuk kecantikan melaka atau kecantikan ko???
hehehe...

butterflyana said...

akak paling pendek tapi paling comel kan? :)

e5 said...

manyak syok la berjimba-jimba...nak pi melaka jugaklah..nahaiiiii

ada mokhtar said...

hahahaha..
ko mengata aku ek senja..

ye ke yana...? hehehe... meoww segan..

melaka maju 20102010.. hehe

Pink Kouture said...

Looking for exclusive and limited scarf design?Do visit here :
http://pinkkouture.blogspot.com/

Tq,
Pink Kouture