Changi Road @Singapore

hello *__*

gambar segar dari ladang. panas lagi tau. i baru je sampai rumah ni. hari ni one day berjalan-jalan meronda singapore. dan keadaan i sekarang adalah hampir pengsan. sangat penat. nak kata jauh sangat jalan kaki, i rasa tak da pun. maybe badan rasa tak selesa sebab perubahan cuaca. hahaha. poyo gila statement. pergi sekarang seberang tambak je ada hati sebut perubahan cuaca. hari ni cuaca memang tak menentu. panas terik, then hujan. kuyup jugak la i tadi. dah lama tak kena hujan, so bila sesekali melasakkan badan macam hari ni mula la rasa ting tong je. tambah pulak i memang dah rasa tak sedap badan 2, 3 hari ni. 

with aliana and mimi at geylang serai. 

nanti-nanti jelah i upload story visit singapore ni. banyak je story lain tertunggak ni. i busy dengan hal sekolah sekarang. nak menanda kertas exam final year, then nak settlekan dokumen-dokumen student, nak uruskan hal annual dinner guru, nak sediakan bahan untuk program 'one step ahead', macam-mcam lagi la.  so harusla i korbankan belog ni sekejap. 

checklist entry tertunggak edisi oktober. saja je i taip kat sini, untuk ingtkan diri i. senang kalau tiba-tiba i blank tak ada idea nak update nanti. 1. wedding exhibition, 2. kem kami anak Malaysia, 3. shopping, 4. visit singapore, 5. makan asam pedas tetel. COMING SOON!

okey, i dah nak berehat berkuak kupu-kupu. good night *__*



5 comments:

Syeeda Sobbihi said...

best jln2 singapore! selamat mlm!

ada mokhtar said...

best wlaupun penat.. =)

ishiko said...

OOhh.. bestnye bejalan2... nntnk bace story kt singapore!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rehat kuak kupu2?
hahaha..
giler2...

ada mokhtar said...

coming soon ishiko... =)
ahaha... kuaq apa lg ko nak senja... semua ada...