calendar 2011


Salam. hati i tengah berbunga-bunga  nak plan bersuka-ria holiday next year since tahu promotion murah-murahan airasia antara 13 hingga 17.10.10. 10.10.10 hari tu i pun ada promotion. i ada usha, tapi tak terfikir nak pergi mana-mana pun sebab travel period nya oktober/november tahun ni. terlupa pulak i nak balik kampung cuti deepavali nanti. plan buat masa ni nak bawak balik kereta, then tinggalkan kat kampung. then fly jelah ke jb. masalahnya, kena cari teman la pulak. gerun je kalau i nak drive sorang-sorang balik kedah. off course la mendapat tentangan hebat dari insan-insan tersayang kan.takpa, kemudian jelah fikir benda tu. 

balik pada kisah holiday next year. dalam masa sehari dua ni i kena study calender 2011 betul-betul. nak decide tarikh sesuai untuk holiday. kerja cikgu ni pun cuti bukannya menentu. tetiba rasa macam i kerja polis pulak. haha. nama je cuti sekolah, tapi still kena pergi sekolah jugak. kelas tambahan, kursus, apa-apa jelah. semuanya last-minute baru nak bagitau. i cakap berdasarkan pengalaman 10 bulan i kerja.ceh!! poyo je macam dah 10 tahun pengalaman *__*.  setiap kali cuti sekolah nama i sentiasa tercalon la kena ajar kelas tambahan. then pernah je i kena pergi kursus. masa tu i dah book ticket ngam-ngam tarikh habis kursus. tiba-tiba last minute baru i dapat surat cakap kursus tu cancel. gila menyampah! rugikan cuti i je. macam-macam i boleh buat dengan cuti i tu tau. ish!!

calender 2011; i copy dari encik google. link calendar 2011.

penggal pertama

penggal kedua


cuti bulan jun tu macam okey je kan. *__*
holiday! holiday! holiday! yea!


2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

holiday jew ko tunggu kan..
hehehe...

ada mokhtar said...

hahahaha... tu je yang aku suka